Projektit

Kuva puiston perustamistalkoista 2005
Kuva puistosta lokakuu 2017

Rovaniemen rotaryklubien yhteinen puistometsä

Rovaniemen klubit keräävät varoja hankkeidensa rahoittamiseksi tarjoamalla puistometsästä lunastettavaksi puita 100 euron hintaan. Puita voi lunastaa itselle, omalle organisaatiolle tai lahjaksi, yhden tai useamman kerrallaan. Puistometsä sijaitsee Ounasjoen rantamaisemissa lähellä Arktikumia ja Rovaniemen kaupungin keskustaa.

Puita voi lunastaa maksamalla 100 euroa / puu tilille:

Pankki:              Nordea

Tilin omistaja:  Rovaniemen rotaryklubit

IBAN:                  FI80 1134 3000 6326 70 (Nordea) ja

Swift-koodi:       NDEAFIHH

Viesti:                 maksajan ja puun saajan nimi, sähköposti tai

muu osoite sekä puhelinnumero

Jokaiseen puun lunastajaan otetaan yhteys ja kerrotaan lunastetun puun sijainti puistometsässä.

Tiedustelut martti.varmola@luke.fi tai 050 391 4410

Lapin sairaanhoitopiirin Nuorisopsykiatrian yksikön kuntouttavan toiminnan tuki 2017-2018

Lapin sairaanhoitopiirin nuorisopsykiatrian yksikön potilaat ovat 13-22-vuotiaita nuoria. Nuorisopsykiatrian yksikköön sisältyvät avohoito ja avo-osaston sairaalahoito toteutetaan Rovaniemellä. Nuorisopsykiatrian poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan nuoria, joiden psyykkinen hyvinvointi ja toimintakyky ovat vakavasti uhattuina. Poliklinikan toiminta on yhteistyötä nuoren, perheen ja nuoren lähiverkoston kanssa. Tavallisimmin hoidossa yhdistetään yksilö- ja perhetyöskentely sekä yhteistyö kotikunnan hoito- ja tukipalveluiden kanssa nuoren tarpeiden mukaisesti.

Palveluprojektin tavoitteena on tukea nuorisopsykiatrian yksikön kuntouttavaa toimintaa, hankkimalla toiminnassa tarvittavia välineitä, tarvikkeita tai muita vastaavia, sekä osallistumalla talkootoimintaan yksikön ilmoittamien tarpeiden mukaisesti.

Ylempi kuva. Puutarhanhoitotarvikkeiden luovutustilaisuus 31.10.2017. Yhteistyössä K-Rauta - Santa Raudan kanssa.

Alempi kuva. Puutarhaterapiaryhmän tekemä kuvataulu kesän 2017 projektista. Ylhäällä vasemmalla lähtötilanne ja alhaalla oikealla lopputilanne. Kaunis perenna.

Suomi100 -vauvasukkien luovutus 6.2.2017 Lapin keskussairaalan Naistenklinikalle.

Suomi100 -vauvasukat 2017

Rovaniemi SantaClaus Rotaryklubi on haastanut kaikki Rovaniemen klubit kutomaan Suomi100 -vuoden palveluprojektina vauvasukkia Lapin keskussairaalassa vuoden 2017 aikana syntyville vauvoille.

Ensimmäiset sukat luovutettiin Naistenklinikalle 6.2.2017. Lämmin kiitos kaikille kutojille!

Projekti jatkuu vuoden 2017. Toukokuuhun mennessä sukkia on luovutettu yli 100 paria.

Kesään mennessä sukkia on kudottu eri tahojen toimesta jo koko vuoden 2017 tarpeeseen, mikä on todella hieno saavutus!

Klubimme jatkaa Naistenklinikan toiminnan tukemista muulla tavoin vuoden 2017 aikana.

Lapin Ensi- ja turvakoti 2016-2017

Palveluprojektitoimintana luovutamme erilaisia lahjoituksia, osallistumme talkoisiin ja muuhun toimintaan.

Santa Claus Rotary klubi luovutti jäseniltään kerätyt lasten ja aikuisten vaatteet Lapin Ensi- ja turvakodin käyttöön. Lahjoituksia kertyi runsaasti ja ne otetiin kiitollisuudella vastaan. Vaatelahjoitus luovutettiin 14.10.2016. Kuvassa ensi- ja turvakodin henkilöstöä sekä klubin edustajana luovutuksen hoitanut Hilkka Neuvonen. (Kaikki lahjoitukset eivät näy kuvassa).
Leikkimökin maalaus- ja kalustustalkoot pidettiin 6. - 7.6.2017
Talkootyönä mökki sai aivan uuden raikkaan sisäilmeen ja lahjoituksina ihastuttavat kalusteet ja leikkikaluja. Toivotamme
pienille ja vähän isommillekin leikkijöille mukavia perinteisiä
leikkihetkiä!