Rovaniemen Rotaryklubi

Presidentti Erkki Huttunen ja past presidentti Asko Kivilahti Sampokeskuksessa 4.7.2020. Rotarykirjahylly saatiin täyteen.
Rovaniemen rotaryklubin kunniajäsen Ilmo Pulkamo yhdessä presidentti Asko Kivilahden ja tulevan presidentti Erkki Huttusen kanssa. Kuva AHti Ylimäinen
Presidentti Asko Kivilahti jakaa PHF kunnianosoitukset Tapio Jaloselle, Manu Pajuluomalle ja Mervi NIkanderille.
Klubiimme liittyi 11.2.2020 sisar Mirja Kangas (vasemmalla) Kuvassa myös varapresidentti Arto Kuukasjärvi ja kummi Mervi Nikander.
Rotarypiiri 1400 piti RLI koulutuksen osiot 1 ja 2 Rovaniemellä 25.1. ja 26.1. Osanottajia oli Rovaniemen klubeista, Kemistä ja Sodankylästä. Kuvernööri Jorma Winter kunnioitti koulutusta läsnäolollaan.

Rovaniemen rotaryklubin historiikit

Rovaniemen rotaryklubi on julkaissut 50- ja 60-vuotishistoriikit toimittajanaan veli Heikki Lampela.

• Evakosta EU-aikaan, Rovaniemen Rotaryklubin 50-vuotisjuhlahistoriikki,
    Heikki Lampela, Lapin Maakuntapaino, 1997, 88 sivua
    ISBN 952-90-8457-9
  • Kymmenen vuotta EU-aikaa, Rovaniemen Rotaryklubin 50+10-vuotishistoriikki,
    Heikki Lampela, 2007, 38 sivua
    ISBN 978-952-92-1752-6

Ajankohtaista

Koronavirustilanteen johdosta on Rovaniemen Rotaryklubin viikkokokoukset pidetään Skype for business ohjelmiston avulla verkossa tiistaisin kello 17 - 18. Palvelu aukeaa 16.55. Vierailijat pääsevät mukaan olemalla etukäteen yhteydessä sihteeri Tapani Takaloon sähköpostin välityksellä (etunimi.sukunimi(at)mbnet.fi).

Kokoontumisaika:

Kokoontuminen tiistaisin kello 17 - 18. verkkokokouksena.

Katso muut poikkeavat kokoontumiset kohdasta "Ohjelmatietoa"
Please check other exceptions at "Ohjelmatietoa"

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.